Wednesday, March 3, 2010

CHECK UP

aduh...nerves giler hri ni nak gi check up....sbbnyer, 2 minggu lpas ku gi check up, berat ku naik 2.5kg...kalau dlm masa 2 minggu ni, makin naik byk, harus ku kene tahan kat spital....his seram deh.....harap2 x kene minum air gula....masa mia dulu, aku kene minum sekali sbb kaki ku baru 6 bulan, dah bengkak giler....

uwa....minta-minta semuanya ok..

erk...aku mcm teringin giler nak scan utk tgok baby boy or girl?....he he he.....ok tak?..ke x yah?

7 comments:

  1. releks kak...awal lagi..

    aduaii nak minum air gula yang tak best

    ReplyDelete
  2. fuhh maknye mmbesar bgai johan ye..scan je le..hehehe

    ReplyDelete
  3. is up to you
    kalau rasa nak suspen jgn scan
    tapi kalau hati dah nak tahu scan jer
    at least nanti masa wat preparation xsalah atau membazir right?

    ReplyDelete
  4. wan>>> harp2 x kenelah kali ni bersalin...x sedap langsung

    maya amir>>> mcm takut gerak hati x betul...seriau..

    hernee>> hati mcm nak...tapi takut...

    hans>>>mmg pun..tapi takut gerak hati tu tersasar....seram deh

    ReplyDelete
  5. klu iena kak..
    iena nak scan..hihihii.....
    klu iena la

    bab kena minum air gula tu yg x sanggup...masa uzma..pas minum rasa mcm mabuk gila la..dah la kena posakan..hahh..gi isi perut skali muntah berlambak2...eee x sanggup la...

    ReplyDelete
  6. mama uzma>>>itulah pasal...bila masuk bulan ke 8, dia soh minum air gula lagi..akak siap ckp ngn doktor yg kaki bengkak tu mmg keturunan akak..hik hik hik....sib bek dia percaya.....

    ReplyDelete