Friday, May 8, 2009

AWARD - HARI IBU







Award ni dpt dr mimi dan kak yatie ........tima kasih kasi award ni yerk.....

orang kata, muka aku ni muka keibuan....ye ker?...hik hik hik...tapi, aku mmg beruntung sangat diberi peluang utk merasa mcmana menjadi seorang ibu........bila mia buat perangai, dok tpkr cmnerlah mak aku dulu yerk melayan karenah aku....aku rasa masa kanak2 dulu aku ni nakal kot...sbb smpai la ni, kat kepala aku ni ada kesan parut....he he he...


apa pun, SELAMAT HARI IBU.......

3 comments:

  1. Selamat Hari Ibu Siti...in advance:)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari ibu untuk Siti juga...

    ReplyDelete
  3. salam...
    SELAMAT HARI IBU buat siti... sila ambil award dan kad terima kasih...

    ReplyDelete

FULL PAYING PATIENT ( FPP ) DI HOSPITAL SULTAN ISMAIL, JOHOR BAHRU

Hai semua. Lama tak dah kak ct tak update blog ni kan?  Dia bila dah dating idea menulis tu, laju je nak menulis. Tapi bila idea tu dating,...