Tuesday, May 5, 2009

MAJLIS PERKAHWINAN AZIE & NAIM







He he eh..mimi, jgn marah ok...kalau tak suka ngn gmbr yg first tu, bgtau siti...nanti siti remove that picture's.....ni lah adik si mimi yg melangsungkn perkahwinan pada 02/05/2009......mcm2 cerita di sebalik 2.5.2009 ni..

cter pertama :~
- Pagi sabtu tu, aku drive dr umah mertua aku sbb berkali2 aku minta cuti ngn bos aku, tak dpt...ngn muka selambe dia ckp, cuti lain kalilah.....hangin je...so, hr jumaat tu, aku gi anto mia ngn mr hubby kat umah MIL...hik hik...hr sabtunyer, aku gi keje dr kota tinggi...sejuk giler kene mandi kul 6 pagi..aduh...air kolah lak tu....mula2 tpkr nak terus pakai baju kurung je sbb nak gi jmputan umah azie ( kwn 1 kilang merangkap adik mimi ).....tapi, takut kene gi kat tangki1 minyak lak..so, spare baju kurunglah...

- kul 2.00 ptg, gerak dr opis tuk gi jmputn tu....dah salam2 pngtin, salam akak pgntin, baru tibai nasi minyak.....aduh, mmg dah lama teringin nak makan nasi minyak...akhirnya tertunai gak kat umah pengntin ni.....
tgh2 makn tu, aku ternampak sorang girl ni...dlm hati mcm familiar je....aku try tegur, bila dia tgok je muka aku, dia pun terkejut...ler,,,,kawn adik ipar aku rupnyer....bila aku tanya2 cmne dia leh ikut penganti lelaki ni, dia kata si pengantin lelaki tu sepupu dia...alahai...keciknyer dunia ni....mula2 jumpa budak tu kat shah alam, jumpa lagi sekali kat johor lak...

- cupcake yg atas tu, hadiah dr aku, kak niza ngn seri smpena majlis perkahwinan azie & naim dia...si azie ni giler purple dan bluberry...so, aku tpkr nak buat suprise kat dia...dan si seri kata, suprise tu menjadi...ye ke azie?....cupcake ni aku order dr kak NONIE...tima kasih yerk kak..lain kali siti order lagi...


apa pun utk azie & naim, semoga kamu berdua akan jadi pasangan bahagia hingga ke akhir hayat....(panjang tau jodoh diaorg ni...6 tahun bercinta, akhirnya bersatu jua)......


4 comments:

  1. Huh Siti, walaupon sungguh serebeh gambar aku yang atas tuh tapi tak kisahla....yang pentingkan gambar pengantin..hehe...

    Thanks luangkan masa jugak dtg harituh eh!

    BTW, suprise tuh sungguh menjadi okeh!:)

    ReplyDelete
  2. jeles lg skali dpt dpt dtg umah Mimi..

    ReplyDelete
  3. mimi>>>hnaginlah ngn mak andam tu..nak amik gmbor ngn azie, dia buat derk je dduk kat kusi tu...dah takleh nak amik gmbr ramai2....

    hernee?>>>tmpt keje siti dkt ngn umah mimi okies...so, jgn jeles2...sufira ngn sufia kan ada utk next wedding..he he he he

    ReplyDelete
  4. hehehe..oo dkat jek aeh..snang le..hernee plan x mnjadi..hehehe

    ReplyDelete

FULL PAYING PATIENT ( FPP ) DI HOSPITAL SULTAN ISMAIL, JOHOR BAHRU

Hai semua. Lama tak dah kak ct tak update blog ni kan?  Dia bila dah dating idea menulis tu, laju je nak menulis. Tapi bila idea tu dating,...