Wednesday, May 6, 2009

TAG - UMI SUFIRA

Tag ni dari MIMI :~
Nama Timangan anda:Siti, Nurie, Uda
Anda seora
ng yang:Ceria, Kepoh(ngn family je), cepat terasa.
Insan teristimewa?? Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:
Mr hubby - sbb............dia terlalu sayangkan aku...ha ha ha ( dia lbh utamakn family )
Lagu kesukaan anda:Iris ( awie - sbb, lagu 1st mr hubby kasi kat aku)
Makanan kesukaan anda:Mee Bandung, Mee Goreng, Nasi goreng
Warna kesukaan anda:Hijau, Purple, Pink, kuning
Tiga benda mesti ada dlm beg anda:Handset, Purse, kad klinik Mia
Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:Baru 4 hari lpas sbb condition ayah tak berapa baik....risau ssgt
9Q
1. If you can be an animal, what will u be? Why?
Kucing....best...kalau comel, mesti ada yg peluk...ha ha ha ha
2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
Erk, kene tangkap tak?..kalau tak kene, nak bawa family jalan2, nak anto mak ngn ayah gi Haji, nak beli rumah sndiri, nak shopping...nnnnnnn mcm2lah
3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
Alah, mcm nak kat pulau sipadan...mana tau ada pulau botol2 cm dlm filem duyung...kih kih kih
4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
Chicken Chop....hmmm, dah lama tak makan
5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?Saper2 yg buang baby sesuka hati....tak baik tau....
6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?
mcm nak pilih 100 tahun, tapi takut dah nyanyuk lak, so pilih 24 jamlah....nak dok borak2 ngn husbnd, gurau2 ngn mia...
7. If you can date celebrities, who is that person? why?
Suhaimi Sulaiman or Anuar Zain.....suka kat kredibiliti Suhaimi Sulaiman tu...Azuar zain lak, cm romantik je...
8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?My Family... Because I'd rather lost anything in this world BUT not my family... (tiru mimi gak
)

2 comments:

  1. salam...
    panjangnya tag jenuh kalau nak menaip... tapi dari taglah kita dapat kenal yang punya badan...

    ReplyDelete
  2. naz_ilyn>>>>betul2...lainlah kalau kita dah betul2 kena tuan punyer blog...takkn tetiba nak tanya je terus....kalau naz nk wat TAG ni,b olh gak....

    ReplyDelete

SELAMAT PAGI! SARAPAN PAGI YANG RINGKAS

Hai, Assalamualaikum dan selamat pagi!. dah sarapan?  biasanya Nurie hanya sarapan ringkas je setiap pagi sebab anak anak bersekolah dan ...