Thursday, May 21, 2009

TAG 4 - MUMMY DASY

Telah diberikan oleh MUMMY DASY.... ..

Minta maaf ye lmbt buat...keje opis ku tak berenti2 dr minggu lpas....



Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :-


~ Ibu kepada 2 org anak yg aku rasa agak byk ragamnyer...lagi2 si minah sowang tu.

~ Layout blog yg sntiasa berubah-ubah,,,pandai lak dia buat...

~ Rajin jengah blog kwn2 sambil tinggalkn jejak jejaknyer....

~ seorang yg teringin nak jadi SAHM....he he he...pujuk mr hubby tau....

~ Rajin gi jalan2 bawa anak dia yg keletah tu......




Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :


Fakta @ hobi diri sendiri


  • suke baca buku, majalah.....

  • suka cuba resepi....-w,pun tak de org nak makan.....

  • begitu obses ngn kek.....lagi2 cheese cake...(manalah tak mmbesar)

  • suka window shopping brg2 perabot...knapa window shopping jer?....sbb tak de rumah sndiri...he hehe

  • suka surf internet.

  • kalau dah tak suka ngn seseorang tu, mmg susah nak suka balik kat dia....

  • suka gelak ketawa ngn adik beradik-..huh dah lama tak berkumpul ramai2....

  • dah tak lama tak gi ngeteh ngn abah....sbbnyer, abah dah ada kedai ngeteh sndiri...he hehe

  • Suka dan giler ngn warna pink, purple, biru dan hijau.

  • Suka dengki mr hubby dan mia.......

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :


hmmm. cm tak derlah...skip jelah erk yg ni....



No comments:

Post a Comment

FULL PAYING PATIENT ( FPP ) DI HOSPITAL SULTAN ISMAIL, JOHOR BAHRU

Hai semua. Lama tak dah kak ct tak update blog ni kan?  Dia bila dah dating idea menulis tu, laju je nak menulis. Tapi bila idea tu dating,...