Thursday, May 14, 2009

NAIK SERI TAK?

he he he....nilah aku yg hnya dpt snap 1 gmbor je si azie ni....jadilah dr tak der....abaikan muka aku yg mcm tak siap tu sbb aku salin baju kat dlm toilet opis...he he he....saje aku tempek gmbor ni sbb takut org cnfuse ngn N3 aku seblum ni.....ye cik puan semua.....inilah gmbar aku.......berisikan aku.....he he he...









4 comments:

  1. haaa..rase temkn cili la..sya slh sorg yg ingt gmbr siti ari tu..hehehebru la dpt tngok muke ngn jelas..hehehe..berisi ke tak yg pnting sihat..hehehe

    ReplyDelete
  2. hernee>>>>mmg sihat ssgt...ha ha ha....mmglah, kalau ikutkan, mana ada org ltk gmbr org lain tanpa ada gmbr empunya diri kan.....tu yg cm cnfuse je...lgpun, siti perasan, kat blog siti ni, jarang N3 pasal sitikan.....sbbyer,,,mr hubby tak nak tolong amikkn gmbr...he he

    ReplyDelete
  3. laa ingat yg aritu SITI bukan ghupenye..sama ah kite semangat bagai johan...sama gak kite jurugambo nak enterframe amik sdiri hihih

    ReplyDelete
  4. mummy>>>>ni pun hubby dah perli....bila steiap kali masak, mesti dia tanya, lauk dah boleh makan belum.....kang dah makan, lupa nak amik gmbr lak....hampeh je....

    ReplyDelete

FULL PAYING PATIENT ( FPP ) DI HOSPITAL SULTAN ISMAIL, JOHOR BAHRU

Hai semua. Lama tak dah kak ct tak update blog ni kan?  Dia bila dah dating idea menulis tu, laju je nak menulis. Tapi bila idea tu dating,...