Thursday, November 19, 2009

TAHNIAH ! TAHNIAH!!!

tahniah utk adik aku yg amik keputusan UPSR hari ni...w,pun dapat 4A 1B, tapi sekurang2nya dia tak dpt mcm kat dlm mimpi tu...he he he....

tapi, aku tetp dgr suara kesdhan dia bila dia ckp, study group dia yg lain, dpt 5A...takpe,,,,jauh lagi perjalanan dia pun...upsr bukan penentu segalanye....

semoga hasrat dia utk masuk ke sekolah asrama, akan tercapai...Amin......

10 comments:

  1. tahniah..tahniah..buat adik nurie.

    ReplyDelete
  2. tahniah utk adk siti..ok la tu..still di thp bgus..insya'Allah dpt sekolah asrama

    ReplyDelete
  3. Congrats....dah kena belanja ni ti...

    ReplyDelete
  4. for all>>>>thank you...he hehe..la ni, dia berdbar2 pulak samada dpt masuk asrama ke tak...dia kata, kalau tak dpt, dia soh siti buatkan rayuan...ek, igntkan aku ni keje kat PPD ker?

    ReplyDelete
  5. UPAR baru bermula..insyaallah kejayaan dah dalam genggaman...tahniah!

    ReplyDelete
  6. Salam Siti,

    Anak akak balik tadi terus mandi, solat dan teruuuuus tidur. Semua panggilan telefon dan SMS untuknya tidak dijawabnya. Nak solat asar ni pun jenuh akak gerak.

    Boleh pulak dia tidur dlm keadaan hatinya yg gundah gulana tu...hihi.

    Mmg la 4A 1B tu ok utk mereka tp bila mengenangkan peluang utk ke SBP seakan kabur...itu yg membuatkan dia sedih.

    Tak apalah...dah rezeki dia. Untuk Siti pun sama...marilah sama2 kita berlapang dada dan berbaik sangka dgn Allah. Mungkin lain kali rezekinya bertambah baik.

    ReplyDelete
  7. betul upsr belum tentu segala.. ade org lebih berjaya walaupun result tak mcm expectation..so, dont worry & congratsss:)

    ReplyDelete
  8. ha kan ok...siap mimpi2 lagi...ala kak 4a tu dah power tau...upsr ni tak tentukan aper2 pun...yang penting SPM nanti yer

    ReplyDelete
  9. HHA....dh msk asrama even bkn sbp....

    ReplyDelete